loader

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή 7:30 – 21:00
Σάββατο 7:30 – 15:30
Κυριακή – Κλειστά

Πληροφορίες επικοινωνίας

Τηλ.: +30 215 560 1310
Mail: info@city-doctors.gr
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 224,
Άγιος Δημήτριος – 173 43, Αθήνα (Πλησίον ΜΕΤΡΟ ΔΑΦΝΗ)
3ος όροφος

Διαιτολογικό - Διατροφολογικό

Το τμήμα διαιτολογίας – διατροφής ασχολείται με την πρόληψη και αντιμετώπιση διαφόρων κλινικών καταστάσεων, τη διατροφική εκπαίδευση και τη διατροφική υποστήριξη σε κλινικές και μη καταστάσεις.

Η διατροφή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και μπορεί να παίξει τεράστιο ρόλο στην ποιότητα ζωής και την υγεία. Έτσι η διατροφική υποστήριξη καθίσταται απαραίτητη σχεδόν σε όλες τις κλινικές και μη περιπτώσεις, όπως σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1 και τύπου 2, υπέρταση, υπερχοληστερολαιμία, παχυσαρκία, ψυχογενής βουλιμία και ανορεξία, υποθυρεοειδισμός, άσθμα, εγκυμοσύνη, αθλητισμός.

Έτσι η σωστή διατροφή αποτελεί δικαίωμα για όλους, είτε ενήλικες είτε παιδιά και ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει ένα πλήρες εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, καταρτισμένο με βάση τις συνθήκες διαβίωσής του, την κατάσταση της υγείας του, τη φύση της επαγγελματικής του δραστηριότητας.

Αυτό γίνεται πράξη στο CITY DOCTORS, με εξειδικευμένους κλινικούς διαιτολόγους – διατροφολόγους, με ειδικά τεστ δυσανεξίας και κάλυψη πάσης φύσεως περιπτώσεων.

Το Διατροφολογικό – Διαιτολογικό τμήμα παρέχει υπηρεσίες όπως:
• Συνεδρίες με ειδικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο.
• Σωματικές μετρήσεις.
• Λιπομέτρηση / ανάλυση σύστασης σώματος.
• Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής.

Το τμήμα περιλαμβάνει εξειδικευμένες εξετάσεις στους εξής τομείς :

Ποιες εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της αιμοληψίας κατ’ οίκον;

Όλες οι εξετάσεις αίματος και ούρων που πραγματοποιούνται στο εργαστήριό μας μπορούν να πραγματοποιηθούν και μέσω της υπηρεσίας της αιμοληψίας κατ’ οίκον. Αιματολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές, μικροβιολογικές κ.α.

Γιατί να επιλέξω την υπηρεσία της αιμοληψίας κατ’ οίκον του CITY DOCTORS;

Το Πολυϊατρείο – Διαγνωστικό κέντρο CITY DOCTORS είναι στελεχωμένο με έμπειρους αιμολήπτες και δίνοντας προτεραιότητα στην προαγωγή της ατομικής αλλά και της δημόσιας υγείας, στηρίζει την επιλογή της αποφυγής συνωστισμού και των μετακινήσεων, όταν αυτό μπορεί να αποφευχθεί και επιλέγει να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο και ασφαλέστερο δυνατόν τρόπο στο χώρο σας. Η υπηρεσία προσφέρεται ατομικά αλλά και συλλογικά για οικογένειες, εταιρίες κ.λ.π.

Πόσο ασφαλής είναι η μεταφορά των δειγμάτων:

Κατά τη μεταφορά των δειγμάτων λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για την ασφάλειά τους και την ποιοτική εκτέλεση των εξετάσεών σας.

Με ποιους τρόπους μπορώ να κλείσω ραντεβού για την αιμοληψία κατ’ οίκον;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, με email, ή μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος και μαζί να βρούμε την ημερομηνία και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Μπορώ να κάνω χρήση παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ;

Φυσικά. Οι εξετάσεις μπορούν να εκτελεστούν με χρήση παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ ή ιδιωτικά με ένα ειδικά διαμορφωμένο εκπτωτικό τιμολόγιο.

Πόσες ημέρες πριν πρέπει να επικοινωνήσω μαζί σας;

Για την καλύτερη οργάνωση του ραντεβού σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Το ραντεβού για την αιμοληψία κατ’ οίκον μπορεί να γίνει μόνο σε σπίτι;

Όχι μόνο. Η υπηρεσία προσφέρεται και για χώρους εργασίας.

Πώς μπορώ να παραλάβω τα αποτελέσματά μου;

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παραλάβετε είναι:

* Ηλεκτρονικά μέσω email.
* Από τη γραμματεία του κέντρου με την επίδειξη εγγράφου πιστοποίησης.
* Με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Παρέχεται η δυνατότητα εξουσιοδότησης άλλου ατόμου κατά την πραγματοποίηση της αιμοληψίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ
• Εξυπηρέτηση από έμπειρους αιμολήπτες
• Αποφυγή μετακινήσεων
• Εξοικονόμηση χρόνου
• Άμεση οργάνωση των ραντεβού